Wednesday, January 25, 2006

Liikettä niveliin

Kissanminttu on oppinut rotatoimaan: siis liikkumaan paikallaan pyörien kuin kellon viisari, ensin selällään, sitten vatsallaan. Sen lisäksi hän osaa hitusen ryömiä, tosin taaksepäin, mikä saa hänet närkästyksen valtaan. Suuntana olisi eteenpäin.

Kissanmintun äitejä puolestaan liikuttaa tulevan viikonlopun pressanvaalit. Ja, valitettavasti, jälleen kerran hedelmöityshoitolaki. Mannerheimin Lastensuojeluliiton puheenjohtaja Tuula Tamminen käänsi jälleen kerran jääkylmät marmorikasvonsa meidän puoleemme ja jylähti sieltä arvon korkeuksistaan, että kyllä lapsella pitää isä olla, ja heteroisä! Ja tänään Hesarin mielipidesivuilla häntä peesasi vihreä kaupunginvaltuutettu. Vihreä. Jo on aikoihin eletty.

Ken vaikuttaa haluaa, edes pienesti, hän lähettäköön sateenkaarilapsensa kuvan (tai vaikkapa sateenkaarevan kummilapsensa tai tuttavalapsensa kuvan vanhempien myötävaikutuksella) Tuula Tammiselle ja kertokoon, että tällaisia nämä ovat, nämä lapset, joita Te arvoisa professori, ette soisi syntyvän. Osoite on: Lääketieteen laitos/ lasten psykiatria / Teiskontie 35 /33014 Tampereen yliopisto